Prohřejte v rendlíku arašídové máslo a odložte stranou. Pokud je příliš tekuté, zahustěte ho kukuřičným škrobem rozmíchaným v troše vody.
2
Postupujte podle základního receptu až do bodu 4.
3
Pak do pekáčku rozetřete polovinu těsta a dejte ho na 5 minut do mrazáku. Pak přelijte arašídovým máslem a důkladně ho rozetřete. A opět je třeba na chvíli zchladit.
Prohřejte v rendlíku arašídové máslo a odložte stranou. Pokud je příliš tekuté, zahustěte ho kukuřičným škrobem rozmíchaným v troše vody.
2
Postupujte podle základního receptu až do bodu 4.
3
Pak do pekáčku rozetřete polovinu těsta a dejte ho na 5 minut do mrazáku. Pak přelijte arašídovým máslem a důkladně ho rozetřete. A opět je třeba na chvíli zchladit.