Počet porcí remove add . 50 g pampeliškových a sedmikráskových poupat, uzavřených jablečného octa špetka soli 1 bobkový list, nasekaný Připravte si
1 Poupata opláchněte ve studené vodě a nechte okapat. 2 V rendlíku přiveďte k varu ocet se solí a bobkovým listem. Vhoďte poupata a krátce povařte. 3 Přelijte do zavařovací sklenice, tekutina by měla sahat až po okraj. Uzavřete a nechte 1 týden stát na chladném a tmavém místě.
access_time 10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádová topinka s kukuřicí Kategorie Předkrm
access_time 12 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazalkový lavaš Kategorie Svačiny Předkrm
access_time 85 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový věnec s bylinkami Kategorie Svačiny Předkrm Vegetariánské
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnové kuličky Kategorie Vegetariánské Předkrm Svačiny
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové placičky s kukuřicí Kategorie Vegetariánské Předkrm Svačiny
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné lívance se skořicí Kategorie Předkrm
access_time 15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jogurtové sušenky s koprem a rozmarýnem Kategorie Předkrm Svačiny
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kopřivové bramboráky Kategorie Vegetariánské Předkrm Hlavní chody
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Křehký jablečný koláč se sýrem a klobáskou Kategorie Martin Škoda Svačiny Předkrm
access_time 20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Muffiny ze sekané Kategorie Svačiny Hlavní chody Předkrm