Z melounu ukrojte plátek a rozkrájejte na trojúhelníky. Do kůry u každého udělejte ostrým nožem zářez a zasuňte do něj dřívko. Trojúhelníky melounu osušte papírovou utěrkou a položte je na tác vyložený pečicím papírem.
2
Čokoládu smíchejte s kokosovým olejem a pokapejte nanuky. Dejte je na 10–15 minut do mrazáku.
3
Podávejte posypané kokosem. V mrazáku můžou nanuky zůstat až 2 dny.
Ingredience
Počet porcí
.
meloun
100 g
tmavé čokolády, rozpuštěné
30 ml
kokosového oleje
2
hrsti strouhaného kokosu
Příprava
1
Z melounu ukrojte plátek a rozkrájejte na trojúhelníky. Do kůry u každého udělejte ostrým nožem zářez a zasuňte do něj dřívko. Trojúhelníky melounu osušte papírovou utěrkou a položte je na tác vyložený pečicím papírem.
2
Čokoládu smíchejte s kokosovým olejem a pokapejte nanuky. Dejte je na 10–15 minut do mrazáku.
3
Podávejte posypané kokosem. V mrazáku můžou nanuky zůstat až 2 dny.