Počet porcí remove add .0.5 zralého avokáda, nakrájená na plátky + citronová šťáva500 grůzných rajčat, nakrájených na plátky230 gtřešinek mozzarelly, překrojených na půlky100 gbazalkového pesta sůl a pepř čerstvé bazalkové lístky na ozdobuPřipravte si
1Plátky avokáda zakápněte citronovou šťávou.2Rajčata a mozzarellu rozložte na velký talíř, doplňte avokádem a pestem.3Osolte a opepřete. Ozdobte bazalkovými lístky.
access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Americké palačinkyKategorieHlavní chodyZákusky
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová lepenice se slaninouKategorieHlavní chodyKonec plýtvání
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová litina s houbami a sušenými švestkamiKategorieMartin ŠkodaKonec plýtváníHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s vejci a řapíkatým celeremKategorieSalát
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burger s koprovou pomazánkouKategorieHlavní chody
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Buřtguláš bez moukyKategorieHlavní chodyMartin Škoda