Počet porcí
.
Na citronové pesto
- hrst čerstvých bazalkových lístků
- 2lžíce citronové šťávy
- 1lžička citronové kůry
- 1stroužek česneku, rozdrcený
- 30 gsýru Grana Padano, nastrouhaného
- hrst mandlí
- 60 mlolivového oleje
- sůl a pepř
Na špagety
- 2lžíce olivového oleje
- 1červená cibule, nakrájená najemno
- 4výhonky chřestu, nakrájené na 5cm kousky
- 3mrkve, podélně rozpůlené a nakrájené na 5cm kousky
- hrst zelených fazolek
- 5ředkviček, nakrájených na tenké plátky
- 2stroužky česneku, nasekané
- 2plné hrsti baby špenátu
- 240 mlzeleninového vývaru
- 400 gšpaget
- 2lžíce citronové šťávy
- hrst bazalkových lístků, nasekaných
- nastrouhaný sýr Grana Padano a citronová kůra k podávání