Počet porcí remove add . olivový olej8 kuřecích paliček po ½ červené, zelené a oranžové čerstvé papriky, nakrájené na proužky1 citron, nakrájený na čtvrtky1 bobkový list200 mlslepičího bujonu sůl a pepř hrst petrželkyPřipravte si
1accessibility.recipes.cookingstepTroubu předehřejte na 200 °C.2accessibility.recipes.cookingstepRozpalte v pánvi vhodné do trouby trochu olivového oleje a opečte na něm zlehka ze všech stran kuřecí paličky.3accessibility.recipes.cookingstepPřidejte papriky, citron a bobkový list. Vlijte bujon, osolte a opepřete. 4accessibility.recipes.cookingstepPečte 30–35 minut, omáčka by měla zhoustnout.5accessibility.recipes.cookingstepPřed podáváním odstraňte citron a bobkový list a posypte petrželkou.
access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Americké palačinkyKategorieHlavní chodyZákusky
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová lepenice se slaninouKategorieHlavní chodyKonec plýtvání
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová litina s houbami a sušenými švestkamiKategorieMartin ŠkodaKonec plýtváníHlavní chody
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burger s koprovou pomazánkouKategorieHlavní chody
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Buřtguláš bez moukyKategorieHlavní chodyMartin Škoda
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bylinková omeletaKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Čevapčiči s ajvaremKategorieHlavní chody