Počet porcí
.
Na maso
- 1.5 kgvepřové pečeně
- sůl a pepř
- 150 mlolivového oleje
- 1cibule, nakrájená najemno
- 1lžička tymiánových lístků
- 4stroužky česneku, nakrájené na plátky
- 200 gsušených švestek, nakrájených na kostičky
- 100 mlčerveného vína
- 80 gplátků mandlí
- 70 gstrouhanky z bílého pečiva
- hrst lístků hladkolisté petrželky
- 1vejce
Na zeleninový podklad
- 1malé červené zelí, bez košťálu, podélně nakrájené na klínky
- několik baby červených řep, očištěných a podélně rozpůlených
- 8snítek tymiánu
- sůl
- 2lžíce olivového oleje
- 1lžíce medu
- 125 mldrůbežího vývaru
- 100 mlčerveného vína