Plněná bramborová tortilla Adély Elbel
Kategorie
Tentokrát jsem vsadil na zásoby z lednice Adély Elbel, a že jich tam moc nebylo. V podstatě jen různé sýry, dětská šunka, zbytek žervé, trochu mléka, tuňák a zakysaná smetana. Přitom ale stačilo doplnit akorát brambory, salát a rajčata, aby vznikla luxusní plněná tortilla, která chutná skvěle za tepla i za studena.
Škoda nevědět: Do tortilly můžete místo šunky dát taky kousek trhaného vepřového, marinovaného kuřecího, hovězí pečeného masa, klidně použít taky polníček, nebo majonézu. Prostě, co bude po ruce, já vycházel ze zásob, které měla Adéla.
Ingredience
Příprava
Na tortillu
Při slabší teplotě je smažte zhruba 20 minut. Občas promíchejte, aby všechny brambory změkly a trochu se opekly. Ke konci přidejte nasekanou cibulku, ať zesklovatí. Brambory sceďte a nechte trochu zchladnout.